Afvallen en voeding

Je zit met het probleem dat je te zwaar bent en/of gezonder wilt eten. Misschien heb je al een paar keer geprobeerd om af te vallen, maar is dat mislukt of jojo je het er weer aan. Maar nu wil je eindelijk definitief afvallen en je gezonder en fitter voelen. Dat is al een geweldige stap die je neemt en ik ga je helpen het nu echt waar te maken.

Hoe gaan we dat echt realiseren
Je staat niet alleen in je wens en doel om af te vallen en toe te werken naar een gezonder lichaam. Samen gaan we zorgen voor een resultaat waar jij en ik trots op zijn. Ik werk op een natuurlijke manier zodat jij duurzaam kunt afvallen zonder jojo effect. Geen speciale drankjes of pillen maar door: 

  • Een op maat gemaakt voedingsplan met adviezen die jij gaat uitvoeren. We houden wekelijks bij hoe dit gaat en waar nog meer winst te behalen is. 
  • Effectief te trainen en meer te bewegen. Ik maak een op maat gemaakt trainings- en beweegplan voor je, afgestemd op jouw wensen en doelen. 
     

Persoonlijke begeleiding
Om je doelen waar te maken starten we met een intake waarin we deze doelen bespreken. Op basis hiervan maak ik een op maat gemaakt plan, gebaseerd op jouw situatie en mijn jarenlange opgebouwde kennis en ervaring. Dit gaat je helpen anders te eten en meer te bewegen, maar ook slechte eetgewoontes af te leren. We bouwen het allemaal rustig op want het allerbelangrijkste vind ik een blijvend resultaat en het voorkomen van terugval. Een ding weet ik zeker: binnen twee maanden (welke sneller voorbij zijn dan je denkt) zul je je gegarandeerd beter, zelfbewuster, sterker, fitter en slanker voelen.  

Naast het op maat gemaakte plan nemen de meeste van mijn klanten ook een aantal personal trainingssessies bij mij af om te leren hoe ze effectief kunnen trainen voor een goed resultaat. Ik help je om je lichaam op een hoog verbrandingsniveau te zetten, dat ook na de training nog uren hoogt blijft (naverbranding). Deze personal training vindt plaats bij Fit For Free in het Omnisport Apeldoorn.   

Kosten
Ik vind het belangrijk om goede, professionele begeleiding te bieden voor een redelijke prijs. 

  • De intake kost €35,-. Hier bespreken we alle relevante informatie en bepalen we je doelstellingen. Daarna stel ik een persoonlijk trainings- en voedingsschema voor je op. 
  • Personal Training kost tussen de €35 en €48 per uur. Dit is afhankelijk van de trainingslocatie en hoevaak je wilt trainen. 
  • Consulten kosten €20 a €40 per uur. Tijdens de consulten bepalen we steeds het gewicht, vetpercentage, spiermassage, bmi en percentage visceraal vet. Ook bespreken we dan je voeding en leefstijl en geef ik je gerichte adviezen hiervoor. 

Goed om te weten: je zit nergens aan vast en je kunt stoppen wanneer je wilt. 

MELD JE NU AAN!