Bootcamp Training

Sport jij graag in de buitenlucht? Wil jij een betere conditie en afvallen? En vind je het leuk om samen met andere te sporten? Dan is Bootcamp Training de ideale training voor jou.

Elke zaterdagochtend van 10 - 11 uur geef ik deze bootcamp trainingen. Nu nog in het park van GGNet maar over een paar weken in een ander park.

Bootcamp training heeft vele voordelen. Het blijkt zeer stimulerend te werken om met anderen samen te trainen, je trekt je echt aan elkaar op. Buiten trainen is ook gezonder, veel frisse lucht, lekker de ruimte en je krijgt gratis vitamine D, belangrijk voor je lijf. Je krijgt een zeer gevarieerde training met stukjes joggen, losse oefeningen, samenwerkingsoefeningen, kleine wedstrijdjes en ook af en toe een spelvorm wat heel intensief is. Het is eigenlijk de perfecte manier om fit te worden, conditie te krijgen en af te vallen. Komen er meer mensen bij dan ga ik ook nog op een ander moment in de week de bootcamp houden voor diegene die zaterdags niet kunnen. Bovendien kost de bootcamp maar 7 a 10 euro, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wil je alvast meer weten of een keer meedoen om te zien of dit wat voor jou is? 
Neem dan contact met me op via 06 - 460 746 82 of maak gebruik van het contact formulier.