Personal trainer Peter

De Personal Trainer in Apeldoorn, die je helpt om je doelen waar te maken. Personal training om snel en op de goede manier af te vallen en fitter te worden. Het voelt zo goed om je conditie en leefstijl te verbeteren. Wat je doel of reden ook is, we gaan het realiseren met een goed gedegen aanpak. 

Peter Haisma Sportpraktijk Apeldoorn

Personal Training, Bootcamp & Small GroupTraining

Bij de personal training werk ik altijd met een op maat gemaakt trainingsplan. Die is gebaseerd op jouw wensen en doelstelling. Vandaar ook Personal Training! Ik coach je om effectief en hard te trainen voor een goed resultaat.

Bij small group training sport je samen met 2 tot 3 anderen en kun je ook gericht werken aan je doelen en een gezonder lichaam, alleen met een paar mensen tegelijk. Dit is vaak gezelliger, goedkoper en soms ook motiverender.

Tijdens mijn jarenlange ervaring als personal trainer in Apeldoorn, heb ik al veel klanten aan een gezonder en fitter lichaam geholpen. Het is prachtig om mensen te helpen met personal training om zo hun doelstelling te halen. Hier ligt mijn passie en ik help jou er ook graag mee. Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie!

Graag tot ziens!
Peter Haisma

 

Erkenning:
www.personal-trainer.nl
www.personaltrainers.nl
www.personalcoach.nl
www.fitned.nl
www.nlactief.nl