Personal Training

Bij sportpraktijkapeldoorn train je met een personal trainer die je helpt  om je doelen te realiseren op het gebied van afvallen, fitter en gezonder worden. Personal training bij ons is ook goed om even te kunnen afreageren of te ontspannen in een druk en stressvol leven. Trainen betekent ook altijd positief werken aan je gezondheid, zeker als je ook je voedingsgewoonte nog wat gezonder maakt. Aarzel niet en start nu!

Optimaal trainen met een Personal Trainer
Het grote voordeel van personal training is dat je efficiënter traint doordat je professioneel begeleidt wordt door iemand die verstand heeft van training. Zo kun je dus optimaal trainen en je resultaten behalen. Ook is het makkelijker vol te houden doordat de coach je enorm stimuleert en adviezen geeft om je doelstellingen te halen. 

Wat je doel exact is bespreken we tijdens de intake voordat je start met de personal training sessies. Op basis hiervan maken we een persoonlijk trainings- en voedingsplan voor je. Het plan kan bestaan uit voedingsadvies en trainen samen met de personal trainer, maar kan ook een combinatie zijn tussen samen & alleen trainen. Hierin is veel mogelijk. Onze aanpak is erop gericht dat jij met dit plan je doelen binnen een realistische tijd behaald. Indien gewenst kunnen we je vorderingen periodiek meten. Binnen twee maanden zul je je al gegarandeerd beter, zelfbewuster, sterker, fitter en slanker voelen!

Locatie en kosten
De trainingen binnen vinden plaats in de fitnessstudio van SportpraktijkApeldoorn. Een mooie ruimte die is ingericht om goed te kunnen trainen op elk level.

Ook buiten trainen is een optie. Dit is naast de deur van de fitnessstudio. Daar bevind zich een park waar we een bootcamp-achtige training kunnen uitvoeren afgestemd op jouw behoeften. In het park bevind zich ook een hindernisbaan die we goed zouden kunnen gebruiken om te trainen.

Onze visie is om professionele begeleiding te bieden en mensen te helpen, maar wel voor een redelijke prijs. We bespreken tijdens de intake wat uw kosten zullen zijn. Dat is namelijk afhankelijk van het soort begeleiding en aantal trainingen die je neemt. Er is veel mogelijk. We kunnen je elke training begeleiden, maar we kunnen ook een paar keer samen sporten zodat u met de opgedane adviezen daarna zelf kunt trainen. En als u samen traint met een paar anderen (zgn. small-group training) is dat veel goedkoper en traint u toch onder goede begeleiding van de Personal Trainer.

  • De intake kost € 35,-. Hier bespreken we alle relevante informatie en bepalen we je doelstellingen. Ook nemen we zo nodig een aantal testen af of doen we metingen (zoals vet%, gewicht, spiermassa etc). Daarna stellen we een persoonlijk trainingsschema en zonodig, voedingsschema voor je op. 
  • Personal Training kost tussen de € 25 en € 45 per uur. Dit is afhankelijk van de trainingsduur, locatie en hoevaak je wilt trainen. 
  • Leefstijl-consulten tussendoor kosten € 25,- euro. Tijdens de consulten bepalen we steeds het gewicht, vetpercentage, spiermassage, bmi , buikomvang en percentage visceraal vet. Ook bespreken we dan je voeding en leefstijl en gaan je adviseren wat en hoe je een aantal gewoontes beter kunt veranderen.

Goed om te weten: je zit nergens aan vast en je kunt stoppen wanneer je maar wilt.

Vraag nu vrijblijvend een kennismakings- en adviesgesprek aan!