Reviews

Reacties

Na jaren niet gesport te hebben, train ik inmiddels een aantal weken bij Peter. Ik voel me nu al een stuk fitter en energieker. Peter is zorgvuldig en ziet precies wat je lichaam aan kan tijdens de training, zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook merk ik dat hij jaren lange ervaring heeft op het gebied van blessures en voeding, wat erg prettig is tijdens de training. Ik kan het iedereen aanraden om met/bij hem te gaan trainen.

Sinds begin maart train ik 2x per week bij Peter. Sporten is nooit mijn hobby geweest, maar Peter doet altijd zijn best om je te motiveren en om het leuk te maken. De flexibiliteit is prettig, je zit niet vast aan een abonnement, maar betaalt alleen voor de afspraken die je hebt gehad (Prettig bij vakanties of ziekte).

hoi Peter, al jaren last van mijn onderrug en toen via via bij jou gekomen. bedankt voor je goede rug oefeningen. Die doe ik nu bijna elke dat waardoor ik nu naar een paar weken steeds minder last heb van mijn rug, echt heel fijn. Heel leerzaam en bedankt dat je me uitlegde hoe zinvol en belangrijk deze rugtraining is voor mij. Je hebt me enorm gemotiveerd om dit te doen en nu merk ik ook resultaat, dank je gr Tess

Eindelijk nu wat kilo's kwijt en weer gezonder. De bloedwaarden waren na 4 maanden al vooruitgegaan en ik mag mijn pillen voor diabetes nu minderen. Ook mijn cholesterolwaarde is verbeterd. En daar ben ik heel blij mee. En dit dankzij je goede trainingen en gelukkig mijn doorzettingsvermogen, want het valt niet mee. Superbedankt en ik blijf doortrainen!

hey Peter, ik heb door jou echt de smaak te pakken gekregen. Eerst helemaal geen zin om te trainen maar moest wel afvallen. Nu zo leuk dat ik zelf lid ben geworden en zelf ga trainen. De eerste 10 kg is eraf! Nu op naar de volgende 10 kg, dat zou gaaf zijn. Bedankt voor je voedingtips en trainingsresultaat! We zien elkaar vast nog wel, groet Rob

Dank voor al je goede trainingen Peter, ik ben er erg mee geholpen. Ben mooi 9 kg afgevallen en voel me weer veel energieker, precies wat ik wilde. Veel succes verder met je praktijk!

mooi heel wat afgevallen dit jaar. En ook lekker getraind. Ik wist niet dat trainen ook nog zo leuk kon zijn, je hebt me laten zien dat het zo goed is voor mijn gezondheid. Ik voel me nu veel beter en gezonder en zit beter in m'n vel, bedankt voor je geduld en alle trainingen! gr Chantal

hoi Peter, voorlopig toch even stoppen met de trainingen en richten op medisch onderzoek maar heel erg bedankt voor je trainingen, erg leuk hoor. Komt later weer bij je trainen maar eerst richten op onderzoeken. succes verder!

Vanaf juli train ik 2x per week bij Peter. Peter weet de training goed aan te passen naar mijn lichaam (ondanks de problemen met mijn knieën en rug.) Peter traint deze wel mee om ze sterker te maken maar zonder ze te overbelasten. Ik zie nu al grote verschillen qua kunnen vergeleken 3 maanden terug! Peter weet mij iedere keer weer te motiveren en we hebben ondanks de (voor mij) pittige training ook ontzettend veel lol samen! Ik ben super blij met je als personal trainer Peter!

Sinds afgelopen maart 2016 tot December 2016 heb ik gesport bij Peter. Ik heb het als erg leuk en leerzaam ervaren, want eindelijk wist ik precies hoe ik moest sporten en wat goed was voor mijn lichaam. Peter is een aardig en leuk persoon om mee te werken en stelt je op je gemak en zeer belangrijk Peter kijkt altijd naar wat je aan kan. Na maanden van trainen ben ik echt enorm vooruit gegaan en voel ik me veel fitter en beter in mijn vel dankzij Peter. Ik zou het iedereen aanraden je leert je zelf op vele vlakken beter kennen en ook dat je meer aankan dat wat je zelf denkt! Bootcamp: Peter geeft ook bootcamp op zaterdag ochtend in het park ook echt een aanrader om aan mee te doen! Dit wordt in een klein groepje gedaan. Het leuke hieraan is dat het buiten is en dat je met andere bijvoorbeeld veldspelletjes doet, dit is leuk en ook nog eens goed voor je conditie en zo sport je toch op een leuke manier.

Peter heeft ervoor gezorgd dat ik snel resultaat heb geboekt en dat ik sporten weer leuk ben gaan vinden! Ik voel me veel fitter, ik heb meer spierkracht en mijn lichaam is strakker geworden. Alles wat ik wilde toen ik hieraan begon! Na een start met wekelijkse trainingen sport ik nu nog 1x per twee weken met Peter. Voor de trainingen die ik zelf doe geeft hij adviezen / schema's. De ideale combinatie voor mij! (Ook dat typeert Peter: hij luistert enorm goed naar je wensen en doet veel in overleg zonder het behalen van je doel uit het oog te verliezen). Mocht je personal training overwegen: twijfel niet, ga met Peter aan de slag en ik weet zeker dat je dan je (lang gehoopte) doelen gaat halen!

Ik heb nu 5 maanden met Peter getraind en ben ruim 12 kg afgevallen, precies wat ik vooraf ook wilde. Zijn trainingen en voedingsadviezen waren erg leerzaam en effectief. In het begin koste het me veel moeite om vol te houden, maar als je resultaat ziet ga je door. Peter heeft me erg gestimuleerd om vol te houden en door te gaan, ben blij dat ik dit heb gedaan, dus Peter bedankt!

Sinds een week of 6 doen we wekelijkse training en een 2e x sport ik zelf vanwege rugklachten waar ik al jaren last van heb. Peter traint mij daarvoor heel specifiek met veel corestabilitytraining. Nu al merk ik dat de zeurende pijn weg is. In de tuin werken moet ik nog proberen, dat wordt de test. Heel lang uitgesteld om een persoonlijke training aan te gaan, maar nu al heel blij dat ik de stap genomen heb. Bedankt Peter

Goed en prettig opgebouwde training van Peter. Hij boekt snel resultaat, ik word iedere training sterker, fitter en gemotiveerder. Dat laatste is heel wat voor iemand die sport vooral leuk vindt als het op tv is, vanaf de bank. Peter als personal trainer is zeker een aanrader om van de bank af te komen en fitter en sterker te worden en tegelijk kilo's kwijt te raken. Hij is fijne en bekwame trainer en daarom voor mij een ideale motivatie om toch steeds weer te gaan trainen om m'n doel te halen.

Fijne vent. Open, betrouwbaar, zorgzaam. Doorzetter. Heeft een aanstekelijk enthousiasme en een sloot ervaring. Is zijn geld meer dan waard. Aanrader!

Sinds een maand aan het sporten via Sportpraktijk Apeldoorn, Maar wat een ongelofelijk verschil met een maand geleden. Spierkracht is in grote mate toegenomen en je voelt je gewoon een veel gezonder mens. Schema's ed. worden echt naar je eigen wens en in goed overleg ingevuld zodat je echt het optimale uit een training haalt. Ik raad iedereen (die last heeft van blessures of graag een gezondere levensstijl wil hebben) aan om contact op te nemen met Sportraktijk Apeldoorn. Je hebt zeker weten resultaat!

Reactie toevoegen